Sunday, February 10, 2008

Mosaikbord


Ett så här fint bord hade dom på Sivletto när jag var där och fikade, dessutom hade dom cherry cola, och förstås mängder med fina kläder. Jag har länge varit sugen på att göra ett mosaikbord, får se när det blir av...

I would like to make a mosaic table like this one, found at Sivletto.

10 comments:

Annie - PD said...

Mosaikbord är snyggt! Själv letar jag mosaikvas. Gärna röd, kanske får göra en själv om jag inte hittar (hur nu det ska gå, hehe)
kram raring!

spoonful said...

Mosaikvas är nog lite svårare att göra än mosaikbord, men inte omöjligt. Kram och verkligen TACK för senast om du förstår vad jag menar!

Anonymous said...

Hej svej,
nu vill jag absolut inte ställa några krav eller sådant, men man känner ju till din kreativitet så skulle inte du kunna tipsa på lite alla-hjärtansdag kort eller liknanade? Nått måste jag ju göra till mina nära och kära.

Ja, det var allt för mig.
Kramar till dig!

spoonful said...

Hejhej. Det är bara roligt att du frågar, jag ska se om jag kommer på något.

Kram.

Smartasmia said...

Mosaikbord låg jag och skruvade på imorse innan jobbet:-) Man blir glad av! Kram vännen

spoonful said...

man blir ju det. Kramkram.

Sunflower said...

Hej! Går det bra att köpa dina snygga smycken utan att man går via Etsy? Jag är intresserad av örhängen Coral Rose and Swallow. Ha det bäst! P.S. Du gav mig en mycketbra idé ang. dockhus som min 6 åriga bonusdotter önskat sig. Få seom det blir verklighet av det här... Jag är inte alls lika kreativ och händig. :) D.S.

spoonful said...

Hej. Jag har inte hunnit blogga om det än, men jag har faktiskt börjat sälja mina smycken på plezuro.se också. Just nu har de inga coral rose, men jag skicka iväg ett par, förhoppningsvis den här veckan.

Annars är det rätt lätt att handla på Etsy, man behöver bara skaffa ett användarnamn och köpa något sen kan man sätta in pengar direkt på mitt bankkonto.

Lycka till med dockhuset, det är hur kul som helst och behöver inte bli perfekt, barn blir glada ändå tror jag.

Anonymous said...

Det ar nog inte sa svart att gora ett mosaikbord, nog ganska pilligt daremot! Du far visa nar det ar klart ;)

spoonful said...

Det är nog plättlätt om man bara har en färg, värre blir det om man vill ha mönster. Jag vet ännu inte vilket jag ska ha, hm...