Sunday, August 3, 2008

Inspiration


Det har kanske märkts att jag inte varit särskilt kreativ de senaste veckorna, av olika anledningar. Men, men, nu börjar jag jag känna mig lite inspirerad igen. Jag blir inspirerad av sånt här till exempel, en kopp. Jag är väldigt svag för koppar, jag vet inte vad det beror på. Den här hittade jag hos Three potato four som har hur mycket fint som helst.

Sen har ni kanske märkt att jag inte alltid översätter mina inlägg, det är för att jag är lat. Fast det här borde jag ju skrivit på engelska, för kan ni läsa det här spelar det ju ingen roll.

7 comments:

Maria said...

Ja, vilken fin mugg!!

Ibland är jag också alldeles för lat för engelska...

spoonful said...

Visst var det :)

När jag känner att engelskan stoppar mitt bloggande så får jag helt enkelt släppa det. Ibland skriver jag dit något i efterhand...

Lady Thirty said...

de hade hur mycket fint som helst som inspirerar :)

kram

Anonymous said...

Vilken läcker kopp!

Jo, du kanske minns att jag blev så inspirerad av dina bokmärken att jag började göra egna? Nu har jag en liten "giveaway" i min blogg där jag ger bort några stycken i utbyte mot boktips. :)

//Emma

spoonful said...

lady thirty: Bra med lite inspiration. kram.

emma: Vad roligt. Vilken bra idé :)

Anonymous said...

Nar man gar in pa den sidan sa vill man alltid kopa allt man ser men sen sa blir det forstas alltid sa att man aldrig koper nat for det gar ju inte att bestamma sig..

spoonful said...

Precis. Fast man blir ju inspirerad i alla fall.